Karbantartás, üzemeltetés - Felújítás egyszerűen
15987
page,page-id-15987,page-child,parent-pageid-15236,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Karbantartás, üzemeltetés

Vállaljuk épületgépészeti rendszerek karbantartását, nagyobb épületek, irodakomplexumok üzemeltetését.


ÜZEMELTETÉS

Üzemeltetési tevékenységeink magában foglalják az üzemeltetéssel kapcsolatos munkák tervezését, szervezését, irányítását, végrehajtását, és mindazok ellenőrzését.

Integrált Irányítási Rendszerünk eljárásaival és utasításaival szabályozzuk – saját szakembereink által ellátott – üzemeltetési tevékenységünket. A napi munka során a szabályozás követését folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk, amennyiben eltérést tapasztalunk, a megszüntetés érdekében azonnali intézkedéseket hozunk és törekszünk a későbbi előfordulásuk megelőzésére.

 

KARBANTARTÁS

Karbantartási tevékenységeink során ügyfeleink berendezéseinek minél magasabb rendelkezésre állásának biztosítása a cél.
Megtervezzük az éves karbantartást, mely tartalmazza a megelőző karbantartási tevékenység szervezését, lebonyolítását és ellenőrzését. Ebben a műszaki dokumentációkban foglalt valamennyi időszakos karbantartási tevékenység szerepel, melyeket naptári terv alapján folyamatosan elvégzünk. A periodikusan végzett karbantartásokat kiegészítjük állapotfüggő karbantartásokkal. A kritikus berendezések, alkatrészek állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy egy komolyabb meghibásodást, hosszabb idejű leállást megelőzendő időben beavatkozhassunk.

Amennyiben a megfelelő szakmai háttér biztosítása megköveteli, gyári képviseleteket veszünk igénybe, de a kiszolgáló berendezések karbantartását saját személyzettel látjuk el. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk, hogy dolgozóink folyamatos szakmai képzésben részesüljenek.

Válassza karbantartási szolgáltatásunkat  berendezései rendelkezésre állásának javításához, gazdaságosabb működésükhöz!

 

ÉPÜLET-ÜZEMELTETÉS

Tevékenységünk kiterjed az üzemeltetéssel kapcsolatos munkák tervezésére, szervezésére, végrehajtására, irányítására és ellenőrzésére.

Üzemeltetési tevékenységeink:

 • Gépészet
 • Elektromosság
 • Tűzvédelem
 • Vagyonvédelem
 • Adminisztráció
 • Bérlők kezelése


Gépészet:

Társaságunk vállalja családi házak, társasházak és közintézmények épületgépészeti munkáinak megtervezését és kivitelezését. Épületgépészeti kivitelezés témakörébe tartozik: víz-, gáz-, központi fűtés szerelés; korszerű fűtési módok kiépítése pl. padlófűtés, falfűtés; hűtési rendszerek kiépítése; kazánházak kiépítése; víztisztító berendezések beszerelése; klíma és légtechnikai eszközök beszerzése és beüzemelése; szellőztető berendezések szerelése; csatorna hálózat kiépítése; szerelési anyagok beszerzése és kiszállítása; teljes körű ügyintézés és műszaki átadás; díjmentes árajánlat készítése.

 

Elektromosság

Az épületek éltető ereje az elektromos áram, biztosítása kiemelkedő jelentőségű. Cégünk mind az erősáramú rendszerek karbantartását (időszakos érintésvédelmi felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, hálózat-üzemeltetés), mind a gyengeáramú rendszerek felügyeletét (beléptető-, behatolás-védelmi, megfigyelő-, telefon- és egyéb törpefeszültségű jelzőrendszerek, számítógépes hálózat) vállalja.

Tűzvédelem
Az épületek tűzvédelmével kapcsolatos teendőket is ellátjuk: oktatjuk az ezzel kapcsolatos tudnivalókat és lebonyolítjuk a vizsgáztatást, tűzoltási gyakorlatokat szervezünk, elvégezzük a tűzvédelmi eszközök előírt ellenőrzését, megalkotjuk, frissítjük, s ha szükséges, módosítjuk, korszerűsítjük a tűzvédelmi szabályzatot.
Teljes adminisztráció vezetése

 • elektromos költségek szétosztása, költségek követése, költséghelyek szerinti kimutatása, stb.
 • bérlők kezelése,
 • iroda kiadási feladatok (irodák bemutatása, hirdetéskezelés, szerződéskötés, számlázás),
 • asztalos munkák, javítások elvégzése,
 • lakatos feladatok ellátása,
 • villanyszerelési munkák,
 • érintésvédelemi felülvizsgálat,,
 • víz, gáz és csőszerelés,
 • takarítás,
 • őrzési feladatok, portaszolgálat, recepció,
 • anyagbeszerzések,
 • tűz és munkavédelmi feladatok ellátása,
 • irodaházat kiszolgáló alvállalkozók koordinálása.

 

Takarítás
Elsősorban Budapesten és környékén, de igény esetén az ország bármely pontján vállaljuk cégek, önkormányzatok és egyéb intézmények számára építményeik külső-belső takarítását, az ipari berendezések tisztítását, fertőtlenítését, kártevőirtását, valamint az üvegtisztítást. A klasszikus takarítási feladatok mellett idényjelleggel biztosítjuk a hó eltakarítását, az őszi falevelek összegyűjtését és elszállítását, vagy a rendezvények utáni takarítást.

 

Vagyonvédelem

Őrzési feladatok, portaszolgálat, recepció, élőerős objektumvédelem.