Segítünk az elképzelésben is! - Felújítás egyszerűen
16210
single,single-post,postid-16210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Segítünk az elképzelésben is!

3dterv_aloldalkep

Segítünk az elképzelésben is!
feb 13

Sokszor egy profi látványterv sokat segít álmai otthonának megvalósításában. Jó előre látni, hogy amit elképzeltünk, valóban segít abban, hogy még kényelmesebben teljenek napjaink.

Belső építész? Miért van szükség belső építészre? Hiszen mindenki tudja hová szeretné tenni az étkező asztalt. Ez tévhit.

Akciónk keretében többnyire ezt kínáljuk teljesen ingyenesen. Miért?
Mert több év tapasztalata megmutatta nekünk hogy egy jó lakberendező aranyat ér nem csak a megrendelő szempontjából hanem számunkra kivitelezők számára is nagy könnyebbség.

Minden munkánkat koncepciótervezéssel kezdünk.
A koncepcióterv az Építési engedélyhez szükséges tervek készítésével egy időben készül, amely a műszaki terv kiegészítéseként, anyag- és színtablókkal, színes kézi vagy számítógépes látványtervekkel mutatja be az elsődleges belső térrendezést, koncepciót.

Ez azt jelenti, hogy a tervezés alapját az elérni kívánt cél határozza meg. Felmérjük, hogy milyen a környezet, mit kíván az ügyfél és mik a lehetőségek.

A látványtervezés segít abban, hogy ügyfeleink a tervezőink által elképzelt formákat, tereket, színeket, berendezési tárgyakat, azaz az egész belső teret fotorealisztikus módon lássák, átéljék.

Belsőépítészet szakemberei által készített 3D-s látványtervek alapján ügyfeleink pontos képet kaphatnak új vagy megújult lakásukról-irodájukról.
A szakági tervezésben részt vevő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, akik munkájuk folyamán a koncepciótervezéssel és a belsőépítészeti tervezéssel összehangoltan készítik el a kivitelezéshez és engedélyeztetéshez nélkülözhetetlen dokumentációkat. (építész, gépész, elektromos, ÁNTSZ, stb.)

Ha teljes körű felújítással bíz meg minket, profi belsőépítészünk 10.000.-/m2 helyett most ingyen elkészíti a lakás 3D terveit, így már a munkálatok megkezdése előtt láthatja a végeredményt!

Ügyfélszolgálatunkon várjuk kedves megrendelőinket!