Miért jó szezon előtt klímát vásárolni? - Felújítás egyszerűen
16253
single,single-post,postid-16253,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Miért jó szezon előtt klímát vásárolni?

air-conditioning

Miért jó szezon előtt klímát vásárolni?
márc 03

Meguntam, hogy hőság van, kit válasszak?

Higgye el, pillanatok alatt eltelik az a néhány hónap, ami az év legmelegebb időszakáig hátra van. Tényleg azt szeretné, hogy július közepén a homlokát törölgetve, türelmetlenül várja a légkondis szakembert, azon töprengve, milyen jó lett volna időben gondoskodni a klíma beszereléséről?

Ha már most átgondolja, mit szeretne és kiválasztja az Önnek megfelelő berendezést, nemcsak a fenti rémálomtól kíméli meg magát, de jócskán olcsóbban is hozzájuthat az egyes készülékekhez, mintha a főszezonban, kapkodva kerítene sort erre. Elkerülheti a több hetes, vagy akár több hónapos várakozási időt, a kánikula beköszöntekor pedig már kellemes hűvösben figyelheti az otthonán kívüli világot, és esti pihenése is zavartalan lesz.

Ha már régóta keresgél az interneten, böngészi a katalógusok végeláthatatlan sokaságát akciós klímák után kutatva, itt az ideje abbahagyni, megtalálta azt a céget, ahol minőségi klímaberendezésekkel állunk rendelkezésére.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen eszközt választ. Egy rossz döntés esetén könnyen előfordulhat, hogy a gyenge teljesítményű eszköz nem biztosítja a kívánt hőfokot, vagy állandóan csúcsra járatva működik, amely a villanyszámlán is komoly nyomokat hagy… Az sem túl kellemes, ha a hőmérséklet ugyan megfelelő, csak épp a szerkezet elviselhetetlenül erős hangja teszi lehetetlenné a használatát.

Az általunk forgalmazott magas minőségű klímaberendezésekkel a forró napok könnyedén átvészelhetők. Valóságos felüdülést jelent, amikor hazatér a nagy melegben hűvös otthonába. Cégünk kizárólag elismert, világszínvonalú márkákat forgalmaz, amelyeket szállítással és telepítéssel együtt bocsátunk az Ön és családja rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunkon keresztül a szervizelést és a vevők igényeinek teljes körű kiszolgálását is ellátjuk – vidéki partnerhálózatunkon keresztül – országos lefedettséggel. További biztosítékot jelent ügyfeleink irányába az a tény, hogy csak olyan munkatársakat fogadunk partnereink közé, akik többéves tapasztalattal bírnak, és rendelkeznek a cégprofilnak megfelelő képzéssel, érvényes szakmai vizsgákkal, és az EU környezetvédelmi szabványban foglaltak szerinti “kék” igazolvánnyal.

Mivel klímát mindig hosszú távra vásárolunk, mindenképpen legyen körültekintő vásárlás előtt. Felkészült szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő hatásfokú, teljesítményű berendezést. Ha nem csak hűteni, de téli időszakban fűteni is szeretne a klímával, akkor célszerű az egyre népszerűbb 2:1 készülékek közül választania.

Mit szólna hozzá, ha otthonától távol is tudná vezérelni a légkondit, hogy mire hazaér, kellemes hőmérséklet fogadja?

Hallott már a wifi klímákról?

Idén nyáron már nem csak az okostelefonok és laptopok kapcsolódnak az otthoni vezetékes hálózatra…

A wifi vezérléssel bárhonnan irányíthatja és nyomon követheti klímáját mobiljáról. Beindíthatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja a megfelelő hőmérsékletet és minden egyéb funkciót.

Kétségtelen, hogy a Samsung készülékei a legkiválóbbak a vezeték nélkül kezelhető klímák piacán. A koreai cég szakított a készülékek megszokott, kissé unalmas formavilágával és forradalmian új berendezéseket hozott létre, amelyekben rengeteg kényelmi, intelligens funkció kapott helyet, hatásfok terén pedig magasan a legjobb minőséget nyújtják. Ezek az eszközök a nap 24 órájában tájékoztatják Önt a fontosabb működési paramétereiről, sőt szöveges üzenetben értesítik egy esetleges meghibásodásról.

Ne várja meg a hőséget, a kánikulát!

Válasszon most high-tech klímáink közül, a beszerelést pedig bízza felkészült szakembereinkre!